arkadaşlar belki bilenleriniz wardır .hikayemizi başlatıyorum sizde devamını istediğiniz gibi tamam lıyacaksınız!!!
NOT: BU HİKAYE BİTMEYECEKTİR HABİRE DEVAM EDECEKTİR ona göre heee
----------------- ali her zaman ki gibi yemeğini yiyip ewden işine doğru yola çıktı birde ne olsun ....????
((hadi bakalım devamı sizden ))
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Salı Ekim 07, 2008 8:14 pm
sevgilisi yolda biriyle sarmaş dolaş...
$éYd@
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Çarş. Ekim 08, 2008 4:35 pm
koşarak olayın olduğu yere gitti..
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:36 pm
noluyo lan burda dedi ve çocuğa yönelerek ne ayaksın lan sen dedi
devamı senden;
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:38 pm
çocuk: lan çocuk git başımdan.. senle uğraşcak vaktim yok der..
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:40 pm
ee bizim ali boş dururmu aynen benim yaptığım gibi kafayı geçirir çocuğun o sümüklü burnuna ıyyy çocuk zaten nezle bide kafayı yedi burnu akar eee sonra merak mı ettin onuda sn anlat o zaman
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:41 pm
kız ordan kaçar.. ali den de nefret eder.. ali çocuğu devirdikten sonra kızın peşinden koşar.. yakalar veeee..
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:44 pm
çattt kıza bir tokat vurur ben seni çok sevmişdim ama sn mahvettin beni hani evlenecektik fln filan aynı türk filmlerinde olduğu gibi sonra....???
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:46 pm
kız kaçmaya çalışır tabi bırakırmı çocuk.. kız bişi dememekte ısrarcıdır.. ali de çok sinirlenmeye başlar.. sonra.....
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:54 pm
söle dedim söle çbk söle yoksa anneme sölerim seni der :d
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 2:55 pm
kızda sinirlenmeye başlar.. ali ye vurmaya başlar.. senden korkan senin gibi olsun der..sonra ali.......
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 3:01 pm
tmm öle olsun ama sana bişi diyyimmi benimde sevgilim var bak buda fotosu der sonra..
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Perş. Ekim 09, 2008 10:07 pm
kızda ahlaksız beni nasıl aldatırsın seni terk ediyorum der ve gider:D:D
genc_hack_16
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye Cuma Ekim 10, 2008 2:10 pm
çocukda ulan manyak dur bi dk terkmetme der kız neden der çocukda ben seni terkediyorum der
serseri_laz
Konu: Geri: Bitmeyen Hikaye C.tesi Ekim 11, 2008 9:35 pm
hayır sen beni terkedemezsin ben seni terk edeiyorum derr