KeReMcEmİn TüM şArKı SöZlErİnİ bUrAdA tOPlAyAlıM..
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:04 pm
Keremcem - 98
Senelerden 98'in başı Günlerdense bir Salı sabahı Bir tek sen noksan O günün anısından Bu şarkıya sebep olan ilhamı
Söyle kimden alayım senin yerine Kimse dökemez ki su eline Senimi geri alana kadar beni bekle
Tam üç ay sonra ayrılık gelip çattığında Sana nasıl yalvarmıştım hatırla Bugün hala karşında Yaşıyorsam uğrunda İçimdeki bir parçacık umutla
Söyle kimi koyarım senin yerine Kimse dökemez ki su eline Senimi geri alana kadar beni bekle
İzin verin geçeyim Dedim de yıllara Olmayınca bıraktım bari onlar geçsin Yedi yıl değil yetmediki yıllar Beklemekten ben değil onlar yıldılar
Kimi seveyim senin yerine Kimse dökemez ki su eline Senimi geri alana kadar beni bekle.
Söz: Keremcem Müzik: Keremcem
pRéNCéé$..LaDy..!
Keremcem - Ağlayalım Beraber
Ayrılık günü düştü peşime hüzün Ve bırakmadı kaç yıl boyu Boylu boyunca uzandım yanına Ama bana dönük değildi yüzün
Aldanıp sana bekledim geçen güzü Ve bırakmadım kaç yıl boyu Zaman dolunca geldiysem yanına Sebep sana o gün verdiğim sözüm Dön diye yalvarırken Düştü elimden gururum Son diye dilenirken Geçti önümden bitanem
Yine dolacaksa gözlerim Sensiz olsun dilerim Eritir yaşlar kalbini Dayanamaz buna yüreğim Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Bırakma yalnız beni Ağlayalım beraber!!
Söylemeliyim gerçeği ağlayalım beraber
pRéNCéé$..LaDy..!
Keremcem - Al Gönlümü Diyar Diyar Sürükle
Ayrılmadan evvel güzel sevgilim Bütün ızdırabı hep bana yükle Ne diyecektim, tutuldu dilim Al gönlümü diyar , diyar sürükle...
İster kaldırıp at solmuş gül gibi İster sen de davran bana el gibi Kökünden koparıp götür sel gibi Al gönlümü diyar diyar sürükle ...
Elveda deyince şaşırdım birden Kalbim kopacaktı sanki yerinden. Armağan olsun sana içimden Al gönlümü diyar diyar sürükle Al gönlümü diyar diyar sürükle ...
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:05 pm
Keremcem - Aşıksın Gidiyorsun
gözlerinde unutulmuş akşamdan kalma,mahmur sevinçler teninde pembe yorgunluk bir aşk gecesinden
saçlarına taktığın çiçekler yüreğinde büyüyor ,hain aşıksın gidiyorsun ondan bu incinmiş halin
yine ben sürgünüm aşkından yersiz yurtsuz ah unutulmuş yazık günah bu sürdüğün kalp eskisinden de çok vurulmuş
tanıdık bu telaşlı halin tanıdık bu müşfik dokunuşlar bir şeyler gizler gibi şefkatinden,korkum var...
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:06 pm
Keremcem - Aşk Bir Oyun Olsa Da
Aşk bir oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka
Yalnızım bir başıma bu defa Yürüyorum bilmediğim sonuma Aklımdansın gitmiyor ne fayda Tükendim yeter dön bana
Diyemem bu dipsiz kuyulardan Duymaz sesimi karanlıktan Kopan bır haykırıs olsam Geceler boyu susmasam
Aşk bır oyun olsa da Hayaller yıkılsa da Severken seni hala Bir şans ver bu aşka
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:06 pm
Keremcem - Aşk Bitti
AŞK BiTTİ GERİYE NE KALDI ŞİMDİ KİM SUÇLU KİM ALDATTI NE FARK EDER MÜHİM DEĞİL SÖZLERİN ÖNEMİ YOK DİLEDİĞİNİ AL DİLEDİĞİNİ VER NE FARK EDER MUTLU SAYILMAM BUNDANDIR AĞLAMAM
ASK BİTTİ GERİYE NE KALDI SİMDİ GURURUM OLMASA SANA GİT DİYEMEM AMA GİT NE OLUR! ANLA NE OLUR SENİ AFFEDEMEM
BU DEFA İHANETİ UNUTMAK UNUTMAK AĞIR GELIR DİLEDİGİNİ AL DİLEDİGİNİ VER NE FARK EDER KİM SUÇLU KİM ALDATMIŞ NE FARK EDER!!!
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:07 pm
Keremcem - Bari
kendin düştün ellerine ağlama ağlama ne düşündün aşk deyince gönlüm
bilmem ama aşk düşer mi yollara kalanlara bir çift sözüm var ama
kaşım gözüm gelse bari aklına başım dizim yansa derdim yoluna gir artık kanıma
bazen sağıma soluma bakar geçerim geçersem de zor dönerim tanrım elimi kolumu bağlamasan da bir daha ben zor severim
pRéNCéé$..LaDy..!
Keremcem - Bilmece
sana beni sevme diyemem yanıma aldım tüm aşkları yenik bir oyundan geriye üzgün iskambil kağıtları
bu yüzden sırf bu yüden aşka inancım kalmadı
derken neden yeniden sevemem
işte yine bir bilmece soruya baktım ümitsizce cevabı sen yok hiç şüphem söylemem mümkün değil delilik bu aşk değil
pRéNCéé$..LaDy..!
Keremcem - Birlikte
Gün batıyor bak yine Sen bir yerlerde ben seninle Dol içime öyle kal Son seferin olsun bu sefer..
Birlikte uyansak güneşi koklasak senle Birlikte ağlasak bir zaman gel zaman gülsek birlikte Birlikte büyüsek yılları küçültsek senle Birlikte yaşasak bir zaman gel zaman ölsek birlikte..
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:09 pm
Keremcem - Çağırma Aşk (Seden Gürel Düet)
bir kadin ölüm kadar yakin bakamadim büyülü gözleri cehennemden sicakligi dokunmadim alev alev elleri bir adam ask kadar uzak agliyor gözyasi tuzak görmesem kahraman yenik savascilar gibi basim dik öylece gitsem
çagirma ask gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktin hep kasitli seve seve suça döndüm
yarinsiz olur sevismeler kirilir dökülür hayallerim usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim
çagirma ask gelemem ben yana yana kule döndüm hep yasaktin hep kasitli seve seve suça döndüm
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: -->kErEmCeM<-- Çarş. Ekim 08, 2008 3:10 pm
Keremcem - Dün Ölebilirdim
aman yapma uf olursun zaman gelir pişman olursun aman oku zengin ol para her kapıyı açar dediler sana
dün yolda ölebilirdim sabah hiç uyanmayabilirdim geriye yaptığım ne kaldı geriye yazdığım ne kaldı