Aşk! Bir kalbin içinde ağlıyor Aşk! Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın Aşk!
Bir deli kurşun misali zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştanda virane ettin bunun sebebi sendin Unutmalı artık bir anlamı yok Sevmeyi bilmeyen birini anlamak ne zor
Sensizliği kabul eden bir kalpte mutlu olamazsın Bu katlanılmaz gururlarla sende başa çıkamazsın Giden o olsun,terkedende Artık zaman hakikatle yüzleşmekte
Aşk! Bir kalbin içinde ağlıyor Aşk! Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın Aşk!
Bende aynı duygularla geldim geçtim bu yollardan Aşkın her katı halini yaşadım gördüm inan Şimdi zamanla geçer desem de avunmayacak yüreğim Ne kadar lanet etse de kalbim dinlemeyeceksin
Bu deli gönlüm Neler neler uğrunda harcadı her gün bir an yılmadan Unut demek olmaz laf anlamaz bu kalp Bu aşkın içinde ne emekler saklıdır
$éYd@
Konu: Geri: Rafet El Roman Çarş. Ekim 08, 2008 4:43 pm
-Af Etmem Asla Seni-
ates olup yaksanda gonca guller taksanda ahu olup bahsanda af etmem asla seni
som altindan tac olsan askima muhtac olsan derdime ilac olsan af etmem asla seni
yakut yuklu dal olsan al ipekden sal olsan petekden bal olsan af etmem asla seni
sarki olsan dillerde gonca olsan gullerde leyla olsan collerde af etmem asla seni
-Affetmem - Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacağım Her zaman seni hatırlayacağım Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik
[Nakarat]
Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alıştık her şeye, bu büyük sevgimize bile Her şey bu kadar basit yalan, yalan yalan her şey yalan
[Nakarat]
Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni
- Allah Biliyor- Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye insanoğlu nereye doğru Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu Nereye insanoğlu nereye doğru Kaç savaş geldi geçti ne değişti Ekip biçtin yıkıp diktin rahat mı gönlün Tanrı görüyor tanrı biliyor Gücün hırsın malın mülkün helal hoş olsun Rahat mı uykun Allah biliyor insanoğlu Herşeyin bir sınırı zamanı eceli var
$éYd@
Konu: Geri: Rafet El Roman Çarş. Ekim 08, 2008 4:52 pm
- Amerika- Macera dolu Amerika X2 Amerika Amerika
A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman O memo İnsanlar simsiyah Kızıl beyaz Sokaklar basketbol Müzik ve dans Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman
Macera dolu Amerika x4 Amerika Amerika
O memo Gece variller ates ates Etrafta sis duman ve cankiler O rapçiler ve rakçılar O memo Burası teksas Amerika Herkes çizme fötr Kot pantolon Nasıl bir yasam Nasıl bir zaman
Macera dolu Amerika x4 Amerika Amerika
- Anlamsız Bir Fırtına- Anlamsız Bir Fırtına Gün gelir acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer Bir daha sevemem dersin herşey geçer
Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği
Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan umutsuz yarınlara
Anlamsız bir kargaşa başlar hayatında Durmadan düşünürsün sen çok yorulsanda Zorgelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan yarınlara
- Aşk- Aşk tatlı bir rüya Ufak bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter
Sen hiç sevdim mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
Aşk şimşek gibi çakar gönlüne düşer Zehir gibi sızar kanına işler Aşk hançer gibi batar cam gibi keser İzleri kalır derinlere iner
Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O şimdi çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O şimdi çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
$éYd@
Konu: Geri: Rafet El Roman Çarş. Ekim 08, 2008 4:54 pm
- Aşk Değilse- Her falımda sen çıkıyorsun Rüyalarımdasın her gece Her tarafta seni arıyorum Her satırda seni yazıyorum
Aşk değilse sevgi değilse, Bu ne söyle, söyle bana Ümitsizlik çaresizlik kaderime küser ağlarım
Dur dur biran dinle ne olur dur bir an dinle ne olur Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
Sus sus bir an dinle sus bir an dinle olur Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
Cenab Allah yaratmış işte, saçı yüzü o kaşı gözü Bir bakışta içim gidiyor ölüyorum gülüşüne
Aşk değilse sevgi değilse sevgi değilse bu ne söyle söyle Bana Gönül işte, ne dersen de, vurulmuşum sana bir kere
Dur dur biran dinle ne olur dur bir an dinle ne olur Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
Sus sus bir an dinle sus bir an dinle olur Ver ver ellerini bak gözlerime, gözlerime
- Aşk Seni Bekler- Aşk Seni Bekler
Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler şarkılar
Sana yanan kalbimden solan gönlümden cenneti açtım Sana geçen ömrümden kalan sevgimden saraylar yaptım Aşklar seni bekler seni özler söylerim Hergün yolunu bekler adını söyler anarım
Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler şarkılar
- Aşkından Haber Ver- Kim bilir ömrümün kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye düştüm bir hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi
Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağışla bin kere bu ömrü halimi Nasıl unutsun yürek sevdiyse bir kere Çıkmayınca fikrin aklım bedeninden
Vur kır geç bu kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen koş gel yeter ki Aşkından haber ver
Vur kır geç bu kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen var dur yeter ki Saadetsen haber ver
Bir bir ayıkladın içimde ne varsa Şimdi bir sen varsın gerisi boş yalan Ne gizli ne saklım en acı en hazin Her türlü cefaya sevgilim razıyım
Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağışla bin kere bu ömrü halimi Nasıl unutsun yürek sevdiyse bir kere Çıkmayınca fikrin aklım bedeninden
Vur kır geç bu kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen koş gel yeter ki Aşkından haber ver
Vur kır geç bu kalbi emrindir Her kahrın gönül kabulümdür Sen var dur yeter ki Saadetsen haber ver
$éYd@
Konu: Geri: Rafet El Roman Çarş. Ekim 08, 2008 5:00 pm
- Baba Ocağı- Baba Ocağında Buralarda yeller esmiş Buralarda güller açmış Kurudu dere nehirler Kurudu çiçekler ağaçlar Terk edildi köyler evler Terk edildi park okullar Ne sevgi ne saygı kaldı Herkes bıkmış hepsi perişan Ah babam senin sıcak kucağında Ah anam al beni kucakla Burada yabancı gezmez Burada selam verilmez Herkesin yüzünde maske Herkesin belinde kamçı Gün batınca korku baslar Şehri sis dumanlar kaplar Sessizce ölüm yakınla İşte buralarda böyle
- Bana Gerçekleri Söyle- Bana, bana bir şeyler söyle Gözlerime bakmasan da Bana bir şeyler anlat
Yüzündeki ifadeyi tanıyorum Sanki bir şeyler gizliyor, saklıyorsun Bana gerçekleri söyle
Bakma öyle acır gibi Acınacak zavallı değilim Çaresiz biri varsa o da sensin yazıklar olsun, sana yazıklar olsun
Biliyordum baştan beri fazla sürmez bu ilişki Ne saygındı ne de ciddi neler oldu ah neler oldu bana gerçekleri söyle
- Bana Sen Lazımsın- Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller
Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın
Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasından Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın
Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman
Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele
Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller
Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın...
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: Rafet El Roman Çarş. Ekim 08, 2008 7:41 pm
süper olmuş tşkler..
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: Rafet El Roman Perş. Ekim 16, 2008 10:17 pm