Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: bel ağrısı Perş. Ekim 09, 2008 11:17 pm
Temel bel agrisi cekiyormus. Bir gun bu agriya dayanamayip doktora gitmeye karar vermis. Doktor bel agrilari icin temele fitil vermis ve bunu hergun anal yoldan al demis. Temel tamam diyerek evine donmus. Evde karisi fadime sormus; "Doktor ne dedi Temel?" -"Valla boyle bisey verdi." -"Eee naapcakmissin bunu?" -"Hergun anal yoldan alacakmisim." -"O ne demek ki? " -"Bilmiyorum" -"Ben de bilmiyorum, doktoru arayip ogrensene." Temel doktoru aramis. -"Doktor bey kusura bakmayin ben bunu ne yapcagimi anlayamadim" Doktor: -"Anusten alacaksiniz beyfendi." Temel tamam diyerekten telefonu kapatmis ve karisina donup; -"Anusten alacakmisim" Fadime: -"O ne demek?" -"Bilmiyorum" -"E ben de bilmiyorum sunu adam gibi yarin doktora gidip ogrenelim." Ertesi gun Temel doktorun odasina girer. -"Doktor bey ben bunu ne yapacagimi gene anlamadim." Doktor: -"Makattan alacaksiniz." Temel disari cikip tekrar anlamadigini Fadimeye soyler. Fadime sinirli bir sekilde: -"Niye sunu adam gibi ogrenmiyorsun" der. Temel cesaretini toplar doktorun odasina tekrar girer ve sorar: -"Doktor bey cehaletime verin ben bunu gene anlayamadim." Doktor: -"Beyfendi kiciniza sokun" Temel disari cikar, Fadime sorar: -"Ne oldu Temel?" -"Valla bilmiyorum ama bu sefer doktor cok kizdi."