Mesaj Sayısı : 536 Yaş : 34 Nerden : __--- CEHENNEM__--- Kişisel İletin : slm lar..... Lakap : yaralı kalp Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: HAYATTA İLK C.tesi Ekim 11, 2008 9:54 pm
Öyle bir gelip geçtin ki hayatımdan Kurtulmak mümkün olmadı hiç izlerinden Ne kadar duygu varsa yaşadım sonuna kadar yaşattın....
Sevdim seni biliyorsun hem de nasıl! Gözlerini kattım gözlerime seninle baktım herşeye seninle gördüm görülecek ne varsa görmek adına...
Nefret ettim senden biliyorsun hem de nasıl! Sendin nedeni bana göre konulan bütün noktaların Ölmüştük biz artık İhanet ettigimiz sevgimizle sevgilere layık degildik... Sana göreyse bendim arkasını dönen çekip giden hayatından Oysa ben yitirilmişlerimizi görmüştüm çoktan Onaramayacagımız yıkıntılarımızın farkındaydım sadece Gittim ama hiç unutulmuşum olmadın sen benim Senin gözyaşlarınla agladım hep Her deniz kıyısında her köhne balık lokantasında Taksim Beyoglu Anadolukavagı’nda ve içtigim her yudum rakıda acıdan ölecegimi sanarak senin şarkılarını söyledim Ne büyük aşklar dahil hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmedigini ben ilk senden ögrendim...
BY SUSKUN
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: HAYATTA İLK Paz Ekim 12, 2008 12:37 pm
saol arkadaşım güzelmiş
suskun
Mesaj Sayısı : 536 Yaş : 34 Nerden : __--- CEHENNEM__--- Kişisel İletin : slm lar..... Lakap : yaralı kalp Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: Geri: HAYATTA İLK Ptsi Ekim 20, 2008 5:25 pm
önemli değil birseyler anlatabilmişsem.................