Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Nerden : istanbul Kişisel İletin : bir qün qapıyı çeqip qidersem nereye die saqın saqın sorma Lakap : emo baby Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 16/10/08
Konu: vayy be.... Perş. Ekim 16, 2008 7:21 pm
€M0--q!rL
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 29 Nerden : istanbul Kişisel İletin : bir qün qapıyı çeqip qidersem nereye die saqın saqın sorma Lakap : emo baby Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 16/10/08
Konu: Geri: vayy be.... Perş. Ekim 16, 2008 7:21 pm
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: vayy be.... Perş. Ekim 16, 2008 10:10 pm
bunlar kim acaba sorabilir miyim?
suskun
Mesaj Sayısı : 536 Yaş : 34 Nerden : __--- CEHENNEM__--- Kişisel İletin : slm lar..... Lakap : yaralı kalp Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 5:24 pm
bosver insanla alakası yok anlayan varsa banada anlatsın..................
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 6:16 pm
kim olduklarınu bilmiyorum ama bence gayet güzeller..
suskun
Mesaj Sayısı : 536 Yaş : 34 Nerden : __--- CEHENNEM__--- Kişisel İletin : slm lar..... Lakap : yaralı kalp Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 7:14 pm
DÜŞÜNMEK LAZIM DERİM
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:03 pm
bende onlar gibi olmak istiyorum.. ona göre düşün..
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:05 pm
bence hiç deneme cok sey kaybedersin........
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:12 pm
nedenmiş.. deniyorum bile.. farkındaysan saç stilim onlar gibi olmaya başladı..
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:16 pm
ya melek bu arada hiç dikkat ettin mi herkes sana karsı basdka bi tavrı var...... bu neden hiç düşündün mü???? bak senin hakkında neler oluyorda haberin yok neden acaba hiç gecen sene böyle değildin... lütfen ii düşün ya .... anlatamam ben sana zatende beni dinlemeyeceğin için ben pek fazla konusmak istemiyorum kendine dikkat et....
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:22 pm
farkındaysan artık hiç kimse umrumda değil.. bunu gözlerimde görebiliyor musun.. herkesin düşüncesi umrumda değil.. banane ne düşünürlerse düşünsün.. beni seven seveer sevmeyen defolup gider.. bana cihanda şeyda da sema da büşrada yetiyo.. başkasına gerek yok dmm mı.. her onlar kim ise istediğini düşünsün.. istediğini desin istediğini yapsın.. ben dimdik ayakta umrumda olmayan bi tavırla hayatıma dvm ederim..
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:24 pm
böelemiii
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 8:44 pm
ewt böyle..
serseri_laz
Mesaj Sayısı : 616 Yaş : 32 Nerden : gebze Kişisel İletin : hayatın kötü ama mutlaka iyi yanlarıda var ölmek isteyenlere duyurulur Lakap : uyuzzz Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 06/10/08
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 20, 2008 10:12 pm
melek bence sana böle olmak hiç yakışmaz diye düşünüyorm ama yinede sen bilirsinn karışimi benn
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Salı Ekim 21, 2008 10:41 pm
benim bu liseden çektiğimi bilemezsin.. o yüzden çok yorum yapma.. ben hergün gözyaşlarımı içime akıtırken kimse yanımda değildi..
serseri_laz
Konu: Geri: vayy be.... Perş. Ekim 23, 2008 10:44 pm
çağırsaydın ben gelirdimm:D:D
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: vayy be.... Cuma Ekim 24, 2008 5:51 pm
gülüncek bişi yok bence.. ben çok ciddi diyorum bunu..
serseri_laz
Konu: Geri: vayy be.... Ptsi Ekim 27, 2008 9:00 pm
tamam melek sen bilirsin senin hayatınnn ben karışamam sedece dikkatli oll
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Çarş. Ekim 29, 2008 2:15 am
melek hayat dediğn ince bi cizgi o çizgiyi asarsan kendini kontrol edmezsin...... lazında dedği gibi hayat senin yasamak senin ... hayat yolunda bi arkdas ararsn arkadaslarını unutma
serseri_laz
Konu: Geri: vayy be.... Çarş. Ekim 29, 2008 1:27 pm
neyse biz karışmayalım karaına saygı duymak gerekir inş yanlış b yola adım atmazsın melek
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Çarş. Ekim 29, 2008 7:15 pm
biz uyaralım dahası ona kalmıs bosver gitsin...... herkes kendi hayatına baksın artk
serseri_laz
Konu: Geri: vayy be.... Cuma Ekim 31, 2008 8:48 pm
haklısın
suskun
Konu: Geri: vayy be.... Cuma Ekim 31, 2008 10:25 pm
şöyle bi söz vardr her koyun kendi bacağindan asılır die bna gre dğru...
serseri_laz