cHadLaq_pRenSeS*m
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 32 Nerden : ist Kişisel İletin : inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .,bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .! Lakap : --- Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: NicK_ŞoW3 Cuma Ekim 17, 2008 8:05 pm | |
| ..му тяeαѕ ( gözyasLarim )
νeяzωeiifeLт.. ωeя iiѕт dαяαn ѕнυLd؟! …eiin вσу.!! ( saskin.. sorumLusu kim?! ...bir erkek.!! )
мenѕнen geнen eiinfαcн ..ωαѕ вLeiiвт diiя ? eiinѕαмкeiiт. ( insanLar öyLesine çwekip gidiyOrLar ..sana ne kaLiyor?! yaLnizLik )
тeLL мe ωну ii cαn'т нαтe уOυ?!. ( söyLe bana neden senden nefret edemiyorum?! )
jedeѕмαL ωσ iicн eiin ѕняiiтт auf dich zυ geн geнѕт dυ eiins zυяücк x( ( sana nezaman bir adim daha atsam ..sen bir tane geri gidiyorsun )
...нe'ѕ тнe σne ( o tek )
iicн ωeiine niicнт мeня Längeя υм diicн ѕσndeяn υм diie zeiiт iin deя iicн dαcнтe dυ ωüяdeѕт мiicн αυcн Liieвen
diie νeяgαngenнeiiт мυѕѕ zυ ende geнen.!! ( geçmiis artiik bir son aLmaLii )
ii Lσν3 уOυ …ii need уOυ …ii нαтe уOυ …тнe end
..
ßeNi bıRakTıkTaB sonRa napTın ? diye soRmamI bekLeme yeni sevgilimde saNa benZiyoR .. huyLaR ayNı .. dei$ikLik yoK hayaTımDa ..
eski . eski . eski ... sevgilinin eskisi mi olur ya .. ? diğerlerine göre yeni ama .. !
neDen ya$ıyoRsun yağmuR .. ? sokak , gösHebasHı ZTi ısLaK .. gözLeRimi ısLatmaK için mi .. ? onLaR zti ısLaK .. !
heR$ei deneRim ama yapabiLdikLeRimi yapaRıM .. !
ya ben fazlayım bu dünyaya ya da bu dünya sensiz fazla bana .. !
kaybedebiLeceğim bir$ey yokken kendimi kaybettim ... !
kim bu beN .. ? kim bu susan .. ?
ya seN ya hiÇ ..
iLk defa hayaL kuRDum anLaDım ki a$ıK oLduM ..
sensiZLik dissZ boYu .. ßenSiZLik gecici ..
! .. siL bHa$TaN .. !
uzN zamanDıR yazmıyoDum ..ve yİne ba$Ladım uMaRım beĞenirsiniZ ..
yHa Tut eLLerimDen ..yaDa bıraK ve qiT
seveReK unuTmaK oLuR i$mi .. =(
sN qitTin ..bn hep ağLaDım !
hep böyLe kaL ve hiÇ dei$me ..
doKunma kaLbiMe !
duyquLaRıM yokLaR yeRLeRinde ?..
paSpaL dü$LeR !..
yaLnızLaR RıhTımı ?
saRıLDım yaLnızLıĞa
baĞıRdım ..çıĞLık çıĞLığa sessizCe baĞıRDım !!
korkTum ..yoRuLduM ama kaÇmaDım
karanLıkTa yürüYeN bi qöLqeYim asLınDa ..
♥♥♥♥
BEni çeKemeyeN inim iNim inLesiin BEn düNyada waR oLduqça Bna nazaR deeymesiN xD
♥♥♥♥
Bu HaYat'a KatLana'Mam ,, Sonum oLdun inAn x!
| |
|
cHadLaq_pRenSeS*m
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 32 Nerden : ist Kişisel İletin : inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .,bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .! Lakap : --- Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: NicK_ŞoW3 Cuma Ekim 17, 2008 8:06 pm | |
| a$k Dediiqn yaLan oLmAm onA tesLimmm x!!
♥♥♥♥
KaLbim esqi doSta küSer "Bu" muhaBbet buRda biTerrr
♥♥♥♥
Kimsé sormadan kayboLsam göLqémdé hérşéyi unutsam dönérmiyimMm qeriye ?
♥♥♥♥
YanLızLık biLmediqiM 1 YabancıYdı… SimDi birLikte uyuYorus…!
♥♥♥♥
SimDi SénDé HéRqéS qißiSin..!
♥♥♥♥
Ne iLk Nede SonduN ! SevqiyLe BaqLayıp NefretLe soN buLdun üzqünüM EZİK inSann Sende UnutuLdn xD
♥♥♥♥
∂υ∂αкℓαяιм кιℓιтℓι, нσѕçαкαℓ вυgüη!..
¢єναρℓαяıмα ѕσяυℓαя ѕσя∂υкçα ѕαgσρα αğℓαя…
ѕαgσ нєякєѕι тємѕιℓ яαριη∂є ѕєη кαƒєѕ νє gαƒιℓ.
уαηιмιz нєρ мι вσѕтυ؟
яαρ уαραякєη güηαнα мı gιя∂ιм؟
özüя вιя вσяç gιвιу∂ι єη zσя ö∂єηєη нαℓι..
єη ѕση нαℓιм вιя zαναℓℓıу∂ı,şιм∂ιкι вєηє вєηι ѕσяαя σℓ∂υм ναℓℓαн...
αкℓıмıη σ∂αℓαяıη∂α уαηgıη çıкѕıη вєкℓєяιм ѕєяιη.
мσηтαנℓα ∂üzєℓмєує¢єк тєк şєу нαуαттιя!!!ѕαηα кιуαктιя!
Yarının bugünden çıkarı ne?
Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim…
Darbeler yesen de yüreğine, affetmek en asil intikam…
Karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat, kanatların kırılmasın umutların nicesi yirmi dört karat…
Artık sevgi yok mu? Der çaresizce kalpler…
Hazan umursamadı yaprakları katletti alayını….
Satılık armağan değil irade gururunuz
bEnIm sIktIR EttıKLeRıM MıLLeTıN ıLGı aLaNı oLmUs
BeNDe AyRıMCıLıK YoK HePıNıZDeN AyNı DeReCeDe NeFReT EdıoRuM
BaNa DaRBe AtaNı BeN HaRBe SoKaRıM
BeN KaZaNaCaGıMı KaZaNDıM KaYBeTTıGıM InSaNLaR SıKıMDe oLSaYDı ZaTeN YaNıMDa oLuRLaRDı CoK SeWıoRuM WaR Mı OtESı
SaRıSıNa BaKıLıR EsMeRe TaPıLıR
nE yAsAdIgIm hAyAtA nE yAsAmAdIkLarImA pIsmAn oLaCak kAdAr Acİz dEiLim sİzİn dUsUnmEyE cEsArEt EdEmEdİkLErİnİzİ bEn coKTaN UnUTTum
HeRSeyI BıLMeNe GeReK YoK HaDDıNı BıL YeTeR!!!
YuKSeLeN bEn dEıLıM ALcALaN SızSıNıZ ...
HaYaTıMDa vErdİgİm DeGeRı HaKeTMeYeN HeRKeS AkSıNı IsPaT EdEnE KaDaR SeReFSızDıR ...
ßakMazsan ßakMa ==>MerakLı DeğiLm KonuŞMazSan ßakMaM ==>ÇeNeSi DüşüK DeğiLm GüLmezSen GüLmeM==>DaLgaCı DeiLm YaLanLarıNı DinLeMeM==>YaLaka DeğLm MarKa MeraKıM YoK==>ŞekiLci DeğiLm KaVga EdeRim==>KorKak DeğiLm KüfüR EdeRiM==>Pek TerbieLi DeğiLM GüzeLim DeMeM==>MankeN deĞiLm ZüPer ZekaLıym DemeM==>BiLiM AdaMı DeğiLm AtıP TutMaM==>KoLpa DeğiLm ÇoK SüsLenmeM==>ArTist DeğiLim GeL DemeZseN GLmeM==>YüSsüZ DeğLM GiT DerSen KaLmaM==>AciZ DeğiLm DüşeNi KaLdıRıRm==>FesaT DeiLm ArkaDaN KonuşmM==>DediKoducu DeiLm DamaR DinLeMeM==>ARaBeskÇi DeiLm ÇoK AğLaMaM==>SuLugöZ DeğiLm SayGıSız DavRanMaM==>Kaßa DeĞLm HerKesi SeveMeM==>GönLü Geniş DeiLm HerkesLe AnLaşaMaM==>uYumLu DeğiLiM | |
|