Seni çaLan $imdi mutLu, $imdi zaLim.. Çok ösLedim seni, esmer yarim..!
zindan gözlerini gördüm ya bugün…kilit vurdum gözyaşıma…, mevsimsiz hüzünleri yaşıyorum sende…
güzler düşer, sen düşersin yüreğime… ne olur gitme…
sevenler günahını bu dünyada yaşarmış ya! ölmek tek çare! kıyılara vurduğunda bir umarsız kader, ben günahımı yaşıyorum sende!
Dokunsam da saramadığım... Gidemem,yok sığınağım... Sarılamam yalancı sevdalara!! Sen sandığım...
Her a$k ardına saklar acısını ya! ßen acılara sarıldım!... Sen yanımda olmayınca!
Yüreğime bir türlü "o gitti" diyemiorum…
Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever…
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum “SENİ SEVİYORUM”
Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!
Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?
Hoşumuza gitmeyen olayların bile arkasında bir Hikmet parıltısı vardır.Nasip olaki,onu görebilelim.
**A$kınla Yandım,A$kınla Yandım, Yandım da Yandım Küllere Döndümm.
**İçimden bir ses Uyanma diyor Başlayan herşey Şimdi bitiyor Susamış dilime Bir damla su verdin Seven sen olunca Uyanmak istedim.
**Gittiğin günü, bittiğim günü Hatırladımda kabusla kalktım.
**Dilerimki En Sonunda Sende pişman olursun.
**Tanrının elinden yazılan bir mektubum ben.
**Herkez Gider onlar Kalırlar Tek dostumdur Gökteki Yıldızlar.
**Hatalarıma savaş açtım hergün başka kefendeyim.
**Derdime dert kat yine de bende kal.Ömrüme yük ol yine de bende kal.
**Bu Kalp hoştur yoran çoktur.
**Bu dilden firar eden her söz,yaydan çıkmış ok gibidir.
**Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz,gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?
**Hiç Geçmedi Seni seven bu halim.
**Kurtarın beni tutun elimden düşmeden.Kollayın beni korkar oldum ben herşeyden.
**Hala çok yeni yarası saklı derinde.Yok mu bunun ilacı…
**Son kez gölgemden gölgen koptu.Hem de çok derinden.
**Eller aldı gözlerimi..Görmez oldum yüzlerini..Kim sorduysa Duymam dedim..Susar gönlüm gör güzelim..
**Seni ne kadar sevdiğimi bilmek istiyorsan elini yağmura uzat tutamadkların seni seviyorum demektir!
**Sen bir kadının başına gelebilecek en güzel şeysin.
**Biz senle bir bardağın içine atılmış iki kamış gibiyiz.içimizden aynı şeyler geçiyor.
**Acılarımı bile tatlandırıyor aşkın.
**Ben güzel ruhuna aşık oldum senin.Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku.Çünkü ,sen ebedi ruh hastalığım olacaksın benim.
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Ptsi Ekim 06, 2008 10:18 pm
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ----------------------------------------------------------------------- # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ------------------------------------------------------------------------- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? ---------------------------------------------------------------------------- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ ---------------------------------------------------------------------------- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm -------------------------------------------------------------------------------- Bu can sana kurban... ------------------------------------------------------------------------------ And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you ------------------------------------------------------------------------------- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ ------------------------------------------------------------------------------ «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ----------------------------------------------------------------------------------------- I'm 98% beautiful and 2% crazy...... ------------------------------------------------------------------------------------------ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ------------------------------------------------------------------------------------------- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ------------------------------------------------------------------------------------------- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ------------------------------------------------------------------------------------------- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Ptsi Ekim 06, 2008 10:19 pm
Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden
Orada olduğunu biliyorum
Düzeyli bir sohbete var msn ?
Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Msnevler
Bill Gates'e uzanan eller kırılsın
Zenci mahallesindeki solaryumcu
Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize
Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı" yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah...
Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum.
Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım "
Errorla mücadele
Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!)
Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.."
Benim gibisini google'da arasan bulamazsın.
Msn 'den gelen adam
Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları
Nickneyime
Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık.
[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]
Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa.
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...
13) Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin... 14) Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara...
Burak Öldü Diye Sela Vermişler Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez!
Gencliğim Kuş Olup Uctu Elimden Mutluluk Sözcügü Düştü Dilimden Küllerim Savruldu Yıllar Önceden Sana Verilecek Sevgi Yok Bende
Agladıgımı Kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral biliyor Kızdımı Dünya’yı Yıkar Biliyor. Agladıgımı kimseye Söyleme Anne Onlar Bir kız İcin Bu Kadar Düsecegimi Bilmiyorlar!...
»--(¯`v´¯)-»
~••.•´¯ `•.••~
† ƒ
(_.•°•._.•°•._. ͧÍM ._.•°•._.•°•._)
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Ptsi Ekim 06, 2008 10:19 pm
KaL DeMe HiÇ, BuNu BenDen isTeMe...
● KaBuL EtTim HaTa BenDe , GeLme ÜsTüme ÖLdüm ZaTen KaÇ GüN ÖnCe AyNı AnDa SuSunCa, AyNı AnDa KonuşTuk DuyMazDan GeLdiySek BiLe...
● KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GörDüm ÖnCe ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe...
● TaMaM YeTer HerSey isTeDiğin GiBi oLsun TaMaM BeN ZaTen ÖLdüm , KaLan SağLar SeNin olsun...
● Ne Aşk Var, Ne MutLu SonLar Buz GiBi YaLnızLık Var GüCün YetMez ıSınMaya HapSoLunca yaLnızLığa...
● Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin ÖnünDe, Ben EğiLmem...
● Sen ÖğRettin BaNa AğLaMayı Başıma YasTık BaSıp HıçkırMayı ALem AffetSe SeNi BeN AffeTmem...
● Ve UğraşMak AnLamSız YüzünDeki YaBancı Her GeÇen Saniye BaNa DaHa YaBancı . Ve BöyLe oLmaSın BiLdiğim GiBi KaL SeN Her GeÇen SaNiye Daha da ZorLaşMasın Ve GüLümSe SimDi...
● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya
● OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya...ÖyLeYiM...
pRéNCéé$..LaDy..!
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Ptsi Ekim 06, 2008 10:20 pm
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.