Konu: Kırık Kalp Tamiri Perş. Ara. 18, 2008 6:32 pm
Kırık Kalp Tamiri
garantili kırık kalp tamiri yapılır yazıyordu dükkanın camında... kırık kalp tamiri... beyaz kağıdın üzerine yeşil keçeli kalemle yazılmıştı; yeşil ile yazılmış olmasaydı ha bi de gözlerin yeşil olmasaydı inanmazdım belki bu kadar... kalbimi aldın; daha kötülerini bile gördüm dedin, öylesine korkuyordum ki yüzüne bile bakamamıştım... garantili kırık kalp tamiri yapılır; sen yılların kalp tamircisi... önce yüzüne bakmayı öğrendim; sonra dile dökülmek üzere bekleyen kelimelere ses vermeyi; sen kırık kalp tamircisi ben de kalbimi ellerine teslim eden bir talepkar... gözlerine dimdik bakmayı öğrettin; ''daha ana yemeğe gecmedik'' dedin... kırık kalp tamiri yapan, arnavut kaldırımlı eski bir sokağın köşesindeki küçük evde yaşıyordun; hani şu odaları turuncuya boyalı olanda... bi süre sonra kalbimin sen de olduğunu da unuttum; bozuk olduğunu da, parçalarını da... haberin yokken bir gün dükkanına geldiğimde kalbimi eski gazetelere sarılmış halde çöpte buldum: şaşırmadım dedin, gelmeni bekliyodum... bu kalbe şekil verip biraraya getirmektense kendi kalbimi nakledicem sana ve bırakıcam bu işi... kırık kalp tamiri yapılır ilanı görürseniz ücra bir sokakta; hiç düşünmeden dalın siz de içeri...
Herseye ragmen yasadıgımız su hayatta hıc kırılmamak ve kırmamak umuduyla... Sonra herseyı ıcın cok gec olabılır