Konu: Aladdin ve Lamba Cini Diyalogları :D Ptsi Ekim 06, 2008 5:43 pm
dile benden ne dilersen -özür diliyorum -tamam o zaman ama bi daha görmeyim ---------------------------------------- -dile benden ne dilersen. -hesabı aliim ben. -peki. ---------------------------------------- -dile benden ne dilersen. -dünya için barış sevgi kard... -kes!!!! -tamam abi. ---------------------------------------- - dile sahip, ne dilersen, 3 hakkın var - sonsuz hakkım olsun benim - hıkk... du bakalım bi kitaba bakiim oluyo mu diye ---------------------------------------- -dile benden ne dilersen. -şöyle kızıl saçlı, mavi gözlü, beyaz tenli, hafiften çilli, uzun boylu, rocker, ingilizce bilen, zengin, huyu huyuma uygun, iyi espri yapan, muhabbeti iyi olan, gerektiğinde deli gibi içip sapıtacağım bir irlandalı* bayan istiyorum, acil olsun, evleniim hatta hemen. haa bu arada sadık ve dürüst olsun. -çüş lan, öyle hatun olsa kendime alırım, sen kimsin lan *****? -ama ama... -kes!!! -peki abi. ---------------------------------------- -dile benden ne dilersen. -bu sene fenerbahçe şampiyon olsun. -muhahahah! get lan deli... ---------------------------------------- -dile benden ne dilersen. -hitler, mussolini, cengiz han, atilla, kral arthur, charles manson ve karındeşen jack i getir, uzun eşek oynayalım biz. -çüş... ---------------------------------------- - dille beni nerden dillersen.. - nasıl yani..?! - hacı 250 senedir şu lambanın içinde abazayız.. sen hele bi benim dileğimi yerine getir sonra ben seni istersen cumhurbaşkanı yapiim istersen elvis presley... ---------------------------------------- - dile benden ne dilersen! - dirseğimi yalamak istiyorum! - Sie