- dur hele, önce bir mesveret yolunu deneyelim, hem gereksiz ağ harcamak israftır, günahtır... -------------------------------------------- - Süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap...
- hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız! -------------------------------------------- - kanını akıtacam batman!
- niyetliyim abi, yapmasak öyle?
- ooo Allah kabul etsin batmanim... -------------------------------------------- robin: şu jokerin ümüğünü sıksam abdest bozulur mu batman?
- Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım sen yüzümü kara çıkartma -------------------------------------------- - Bay Bond, ben de seni bekliyordum...
- bacım şunu bir üstüne ört istersen... -------------------------------------------- - oh Robin Hood, ne müthiş bir insansın!
- estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum... ------------------------------------------ - sayın Wayne, bankalardaki tüm yatırımlarınızı çekip al baraka türk'e transfer etmeniz finans piyasasını salladı, ne diyeceksiniz?
- Allah'ın izni ile faizsiz kazancın bereketine nail olmak istemekteyim. -------------------------------------------- bilbo: - gandalf hacı, ezan vakti oldu, hadi oku şu ezanı...
gandalf:- niye ben okuyorum?
bilbo: - üç karışlık sakalından utan! ben mi okuyacam şu yaşımdan sonra? -------------------------------------------- han solo: hadi hacım, chewbacca'yi bayılttım. hazırsan keselim.
obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin. bismillah, euzubill... -------------------------------------------- yoda: Allah'ın gücü seninle olsun!
luke skywalker: eyvallah hacı... -------------------------------------------- - he-man abi, senin için "evrenin hakimi" diyorlar...
- sümme haşaaa! hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah'ındır! -------------------------------------------- neo : tank bana en yakın camiyi bul... cumayı kaçıracam...
automatic message "tank is away" (cumaya gittim gelicem)
neo : hadi tank bak ezan okunuyor...
melek1444
Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 33 Nerden : muğla Kişisel İletin : slm ne diyim Lakap : tatlıkız Ruh Halinizi Belirtin =) : Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 30/10/08
Konu: Geri: Süper Kahramanlar Müslüman Olursa =) Salı Kas. 04, 2008 11:09 am
BUNLAR NE BÖYLE COK TATLI ,,
suskun
Mesaj Sayısı : 536 Yaş : 34 Nerden : __--- CEHENNEM__--- Kişisel İletin : slm lar..... Lakap : yaralı kalp Tuttuğunuz takımı belirtin ;) : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: Geri: Süper Kahramanlar Müslüman Olursa =) Salı Kas. 04, 2008 2:06 pm
gercektende kmik yaa ellerine sağlık kardesim..............